1 december 2021

Uitgaan op fijne schoenen, kan dat?

1 min read
Zinda schoenen

Ja dat kan. Er zijn veel soorten schoenen die je kan dragen die niet zo oncomfortabel zitten als pumps, maar toch erg stijlvol zijn. Zinda schoenen is zo’n merk die daar rekening mee houdt. Of het nou sandalen met een hak zijn, of laarsjes, alles is mogelijk.

Laarsjes

Laarsjes is een goed optie als je ereen beter stoer uit wilt zien, of als je niet gewend bent om op hakken te lopen. Op hakken lopen vergt ook oefening en veel mensen vinden dat eng. Dus dan kan je laarsjes als alternatief dragen.

Hakken

Als je dan toch voor hakken gaat, ga dan voor een brede hak en een platform. Hierdoor lijken je benen langer, zonder dat je teveel discomfort ervaart. Je kan ook kiezen voor een smallere hak. Dat is zelfs erg stijlvol en subtiel. 

Ballerina

Deze soort schoen vind je tegenwoordig in alle soorten en maten. Je hebt dus niet de discomfort van een hak, maar wel de chique uitstraling van een open, subtiele schoen. Als je dan eentje uitkiest met een puntige voorkant, kom je niks te kort als het gaat om stijl. 

Je hoeft dus niet per se pumps te dragen om een jurk mooi uit te laten komen. Ook met comfort kan je er prachtig en vrouwelijk uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *